Cine suntem

Îți prezentăm companiile noastre de distribuție a energiei electrice și îți povestim despre cum vedem noi viitorul.

    

Care sunt inițiativele noastre pentru sustenabilitate?

Companiile de distribuție Rețele Electrice Banat, Rețele Electrice Dobrogea și Rețele Electrice Muntenia integrează principiile sustenabilității în modul de operare, bazându-se pe valori precum încredere, responsabilitate, proactivitate și inovare.

Indicatorii noștri de performanță

Prin modernizările pe care le realizăm și prin exigențele după care ne desfășurăm activitatea, reușim să reducem timpul în care clienții noștri sunt nealimentați cu energie electrică, acesta fiind unul dintre indicatorii de calitate ai serviciului nostru de distribuție. De asemenea, avem grijă să respectăm parametrii de calitate tehnică și comercială pentru serviciile noastre de distribuție, racordare și măsurare a energiei electrice, și să răspundem cât mai repede la solicitările tale. Vezi cum se traduc toate eforturile noastre, an de an, în cifre – indicatorii de performanță puși în mod transparent la dispoziția ta.

Vezi detalii

Echipa de management

​Managerii noștri dezvoltă companiile Rețele Electrice an de an, datorită experienței lor profesionale și pentru că pun clienții în centrul preocupărilor lor. Îți oferim servicii de calitate și suntem un partener de încredere în domeniul energiei electrice. Fă cunoștință cu echipa noastră de lideri.

Citește mai multe

Programele de conformitate

​Prin programele de conformitate pe care ni le asumăm, respectăm obligația de separare a identității companiilor noastre de distribuție față de companiile de furnizare din cadrul grupului din care facem parte.

Citește mai multe

Angajamentele noastre

​Ținem atât de mult la siguranța angajaților și contractorilor noștri, încât ținta pe care ne-am propus-o este „zero accidente”. Află detalii și despre celelalte angajamente pe care ni le-am asumat prin Sistemul de Management Integrat.

Citește mai multe