Contorul inteligent

O tehnologie pentru viitor

🛈 Introdu în câmpul de mai sus codul tău POD, ca să afli dacă ai deja un contor inteligent sau dacă îți vom instala unul în viitorul apropiat, conform planurilor aprobate de ANRE. Dacă observi o nepotrivire între situația reală și informațiile afișate, contactează-ne pentru a corecta eroarea.

Harta instalărilor contoarelor inteligente

Mai devreme sau mai târziu, te vei bucura și tu de avantajele contorului inteligent! Companiile noastre sunt cele care au instalat până acum cele mai multe contoare smart în România, contribuind la digitalizarea rețelei electrice. Vom continua acest proces de modernizare, conform planurilor aprobate de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) – vezi aici calendarul aprobat.

Conform calendarului aprobat de ANRE prin decizia 778/8.05.2019, E-Distribuție Banat (actuala companie Rețele Electrice Banat) va putea instala 488.727 contoare în intervalul 2019-2028, în județele unde gestionează rețeaua electrică.

Iată o listă a localităților în care vom monta contoare inteligente în 2024. În cazul orașelor se vor efectua înlocuiri de contoare doar în anumite posturi de transformare și doar în zonele de post marcate pe harta de mai jos cu galben.

Vezi pe harta de mai jos perimetrele aproximative în care vom instala contoare inteligente în zona ta.

Conform calendarului aprobat de ANRE prin decizia 778/8.05.2019, E-Distribuție Dobrogea (actuala companie Rețele Electrice Dobrogea) va putea instala 411.466 contoare în intervalul 2019-2028, în județele unde gestionează rețeaua electrică.

Iată o listă a localităților în care vom monta contoare inteligente în 2024. În cazul orașelor mari se vor efectua înlocuiri doar în zonele de post marcate pe harta de mai jos cu galben.

Vezi pe harta de mai jos perimetrele aproximative în care vom instala contoare inteligente în zona ta.

Conform calendarului aprobat de ANRE prin decizia 778/8.05.2019, E-Distribuție Muntenia (actuala companie Rețele Electrice Muntenia) va putea instala 775.405 contoare în intervalul 2019-2028, în județele unde gestionează rețeaua electrică.

Iată o listă a localităților în care vom monta contoare inteligente în 2024. În cazul orașelor mari se vor efectua înlocuiri doar în zonele de post marcate pe harta de mai jos cu galben.

Vezi pe harta de mai jos perimetrele aproximative în care vom instala contoare inteligente în zona ta.