Platforma Stop fraudă

Platforma Stop fraudă are ca scop prevenirea și stoparea acțiunilor de conectare ilegală la rețeaua de distribuție a energiei electrice și a intervențiilor neautorizate asupra echipamentelor de măsură menite să împiedice înregistrarea cantităților reale de energie electrică.

Prin această platformă, primim și centralizăm sesizările din partea oricui cunoaște sau constată o situație de nerespectare a normelor legale de consum a energiei electrice. Aceste sesizări se înregistrează sub protecția anonimatului. Analizăm sesizările primite și derulăm acțiuni de verificare și soluționare în vederea îmbunătățirii calității serviciilor de distribuție astfel încât clienții noștri să aibă acces la energie electrică la standardele corespunzătoare.

Pentru a ne transmite o sesizare anonimă (datele tale de contact nu sunt salvate și deci nu vei putea fi contactat), ne poți suna la 0800500999 sau ne poți scrie la sustrageri.distributie.ro@reteleelectrice.ro. În situația în care dorești să primești răspuns la sesizarea ta, în pagina noastră de Contact ai la dispoziție un formular prin care ne poți transmite detalii cu privire la orice activitate frauduloasă selectând Categoria Sesizare și Tipul interacțiunii Sustrageri, iar colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp cu un răspuns.