Informații dedicate contractorilor

Vă anunțăm lansarea platformei noastre SharePoint, dedicată contractorilor! Acum aveți acces rapid și simplu la documente utile, știri relevante, concepte despre siguranță și informații despre activitățile echipei HSEQ E-Distribuție.

Platforma SharePoint a fost creată special pentru a vă oferi o experiență intuitivă și eficientă în gestionarea și partajarea resurselor. Puteți accesa documentele contractuale, precum și instrucțiuni de lucru, politici și proceduri specifice domeniului nostru de activitate.

Un alt avantaj al platformei este că vă ținem mereu la curent cu cele mai recente știri și evenimente din cadrul E-Distribuție. Veți găsi informații actualizate despre proiecte în desfășurare, realizări ale echipei și noutăți importante din industrie.

În plus, pe SharePoint veți găsi o secțiune specială dedicată conceptelor referitoare la siguranță. Aici puteți accesa ghiduri, instrucțiuni și materiale educative, care vă vor ajuta să înțelegeți și să aplicați cele mai bune practici în materie de siguranță, pe durata activităților.