Racordarea la rețea

Află mai multe despre racordarea la rețeaua electrică a consumatorilor: de ce documente e nevoie, ce fel de cereri trebuie depuse, care sunt etapele, tarifele și termenele în care răspundem solicitărilor.

Citește mai mult

Contor

Informează-te despre citirea contoarelor, verificarea lor, află cum ai acces la datele tale de consum, ce trebuie să faci dacă ai nevoie să reamplasezi contoarele și care sunt tarifele noastre pentru măsurarea și distribuția energiei electrice.

Citește mai mult

Cereri

Citește despre notificarea distribuitorului în cazul schimbării furnizorului de energie electrică, detalii despre solicitarea despăgubirilor în cazul deteriorării aparatelor electrice, încheierea contractului de distribuție și altele.

Citește mai mult

Acordarea compensatiilor

Informează-te despre compensațiile pe care trebuie să le acordăm clienților dacă nu respectăm indicatorii stabiliți în Standardul de Performanță – legați de întreruperile în alimentarea cu energie electrică, racordare, termene de răspuns și de finalizare a lucrărilor.

Citește mai mult

Legislație și proceduri

Fii la curent cu reglementările din domeniul energiei electrice – te poți informa direct din ordinele și deciziile ANRE. De asemenea, avem proceduri interne de care e posibil să fii vizat.

Citește mai mult

Profiluri de consum

Venim în sprijinul tău cu profilurile de consum pe care le elaborăm pentru diverse tipuri de clienți business, pentru ca tu să faci mai ușor prognozele de consum.

Citește mai mult