Racordarea la rețea

Află mai multe despre cum îți racordezi locuința la rețeaua electrică: de ce documente ai nevoie, ce fel de cereri depui și unde, care sunt etapele pe care le parcurgi, care sunt tarifele și termenele în care îți răspundem.

Citește mai mult

Contorul tău

Informează-te despre citirea contorului, verificarea lui, află cum ai acces la datele tale de consum, ce trebuie să faci dacă ai nevoie să muți contorul și care sunt tarifele noastre pentru măsurarea și distribuția energiei electrice

Citește mai mult

Cererile tale

Citește despre cum trebuie să ne notifici când schimbi furnizorul de energie electrică, cum poți solicita despăgubiri în cazul deteriorării electrocasnicelor, cum soliciți un spor de putere, cum devii prosumator, cum te înscrii în baza de clienți vulnerabili și altele.

Citește mai mult

Locurile tale de consum

Când ne referim la locuința ta, pe care o alimentăm cu energie electrică, folosim termenul „loc de consum” – pe care îl identificăm printr-un POD. Află mai multe și citește despre situațiile care pot apărea în instalația ta interioară.

Citește mai mult

Acordarea compensațiilor

Trebuie să știi că primești compensații în mod automat dacă nu respectăm indicatorii stabiliți în Standardul de Performanță. Află care sunt aceste compensații.

Citește mai mult

Legislație și proceduri

Activitatea noastră este reglementată de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), în contextul legislației primare. Te poți informa direct din ordinele și deciziile ANRE. De asemenea, avem proceduri interne de care e posibil să fii vizat.

Citește mai mult