Racordarea la rețea

Află mai multe despre cum racordezi la rețeaua electrică punctele în care îți desfășori activitatea economică: de ce documente ai nevoie, ce fel de cereri depui și unde, care sunt etapele pe care le parcurgi, care sunt tarifele și termenele în care îți răspundem.

Citește mai mult

Contorul tău

Informează-te despre citirea contoarelor, verificarea lor, află cum ai acces la datele tale de consum, ce trebuie să faci dacă ai nevoie să reamplasezi contoarele și care sunt tarifele noastre pentru măsurarea și distribuția energiei electrice.

Citește mai mult

Cererile tale

Citește despre cum trebuie să ne notifici când schimbi furnizorul de energie electrică, cum soliciți un spor de putere, cum devii prosumator, când închei direct cu noi contractul de distribuție și altele.

Citește mai mult

Locurile tale de consum

Fiecare loc de consum asociat afacerii tale are propriul său POD prin care e identificat în sistemele noastre. Află mai multe despre locurile tale de consum.

Citește mai mult

Acordarea compensațiilor

Trebuie să știi că primești compensații în mod automat dacă nu respectăm indicatorii stabiliți în Standardul de Performanță. Află care sunt aceste compensații.

Citește mai mult

Legislație și proceduri

Activitatea noastră este reglementată de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), în contextul legislației primare. Te poți informa direct din ordinele și deciziile ANRE. De asemenea, avem proceduri interne de care e posibil să fii vizat.

Citește mai mult

Limitări și deconectări manuale

Citește mai multe despre situațiile excepționale în care, pentru susținerea sistemului energetic național, limităm puterea sau cantitatea de energie livrată marilor clienți business.

Citește mai mult