Clienții noștri

Venim în întâmpinarea nevoilor tale. Ești în centrul preocupărilor noastre fie că ești client rezidențial sau business, fie dezvoltator, producător, prosumator sau furnizor de energie electrică.

Clienți rezidențiali

Află ceea ce te interesează despre racordare, contor, cererile tale, despre compensațiile la care ai dreptul și despre cadrul legal în care se înscriu serviciile noastre pentru tine.

Vezi serviciile online dedicate Citește mai mult

Clienți business

Află informațiile de care ai nevoie pentru afacerea ta: racordare și măsurare, cereri, compensații, deconectări în situații excepționale, reglementări și proceduri.

VEZI SERVICIILE ONLINE DEDICATE Citește mai mult

Dezvoltatori

Susținem proiectele tale. Informează-te despre reglementări și proceduri, serviciul de racordare și despre compensații.

VEZI SERVICIILE ONLINE DEDICATE Citește mai mult

Producători de energie electrică

Află mai multe despre etapele procesului de racordare pe care îl vei parcurge ca producător de energie electrică. Fii la curent cu legislația și procedurile aplicabile.

Citește mai mult VEZI SERVICIILE ONLINE DEDICATE

Prosumatori

Dacă ai ales să devii prosumator, te susținem și îți punem la dispoziție informațiile de care ai nevoie ca să produci energie regenerabilă pentru consumul tău și nu numai.

VEZI SERVICIILE ONLINE DEDICATE Citește mai mult

Furnizori de energie electrică

Ai acces la informațiile care te interesează despre racordare, măsurare, distribuția energiei electrice, precum și profilurile de consum de care ai nevoie.

VEZI SERVICIILE ONLINE DEDICATE Citește mai multe